Contact

Contact

Waar ligt 1 kilometer dijk?

De kilometer dijk is onderdeel van de Langbroekerdijk in het Kromme Rijngebied van Utrecht. Op de kaart is de kilometer dijk, van de brug bij Kasteel Sterkenburg tot de brug naar de ingang van het Landgoed Beverweerd, aangegeven met de rode lijn. De verhalen en activiteiten gaan over het gebied dat je vanaf deze kilometer kunt zien en waarnemen, dus grofweg de vier vierkantrasters rond de rode lijn op de kaart.

Contact

1 kilometer dijk en zover je kunt kijken…
Langbroekerdijk 23
3972 NC Driebergen
06 214 95 655

Hoe kom ik bij 1 kilometer dijk?

Station Driebergen-Zeist is 4,7 km naar de brug bij Beverweerd, ongeveer 1 uur lopen of 15 min. fietsen. Het station heeft een fietsenverhuur en een ‘huiskamer’.

Vanaf station Driebergen/Zeist, bus 50 Veenendaal, Halte Rijsenburg, dan 40 minuten het Aderwinkelpad volgen. Zie de info-borden op de parkeerplaats van café-restaurant Het Wapen van Rijsenburg. Vanaf station Driebergen/Zeist, Bus 43 Houten, Halte Rijnseweg, 40 minuten Rijnseweg-Langbroekerdijk volgen.

Vanuit Utrecht Galgenwaard, bus 41 naar Wijk bij Duurstede, Halte Werkhoven, via het tunneltje de provinciale weg oversteken. Kom je met de auto dan kan je in Driebergen parkeren bij café-restaurant ‘Het Wapen van Rijsenburg’, tevens startpunt van het Aderwinkelpad.